Fri frakt inom Sverige för köp över 299 kronor

Slå in paket som ett proffs

|15/12, 2020

Slå in paket som ett proffs

I år kommer vi få beställa de flesta utav våra klappar på nätet eftersom vi försöker hålla distans och komma förbi den här pandemin. Du kanske tillhör de som gärna ser till att få paketen inslagna i butikerna och känner att det känns lite jobbigt att behöva göra det själv i år. Do not stress my friend! 

Jag har några superenkla knep på hur du gör riktigt originella och snygga paketinslagningar utan några egentliga kunskaper om paketinslagning.

Till att börja med kan jag meddela att plastsnören är ute i år och det är tygsnöre som gäller, redan där har du plötsligt kommit undan med en enklare lösning.Använd ett silkessnöre och knyt fast, till exempel konstgjorda lingon eller svampar från adventsljusstaken, i en rosett.


Ta istället ett grövre snöre och vira runt paketet några varv och knyt fast en torkad apelsinskiva med de konstgjorda lingonen som hjälp.

Klipp av en bit av granen, kransen eller annan valfri julig växt och knyt in i dubbelt silkesband utan att göra rosett och få en ännu mer modern look.


Paketet till minimalisten fixar du genom att vika pappret på ena sidan innan du slår in paketet på sniskan för att få en sned linje rätt över paketet.


Svårare än så behöver det alltså inte vara. Lycka till i julstöket.


God Jul & Gott Nytt år

Lisa B

DRB Kaffe & Specerier